Thursday, December 23, 2010

Jom Main Sudoku Contest by Luffy

Assalamualaikum..


Jom join this contest by Luffy. Click the pica.



Saya dah join. Korang pun jom join. Saya suka sudoku. This is my second contest for today. Yeay!
Tarikh tutup: 25 Dec 2010

Kalau sempat joinlah yek tarikh tutup pada Christmas Day. 
Nak tag sape ye. I just pick randomlah coz at least just one person for tagging kan. Sapelah yang bertuah tu yek. Jeng... jeng...jeng...

-
-
-

Anda telah terpilih

And

Saya tagged semua yang baca entry ni jugak. Jom meramaikan lagi contestant. Enjoy!. Untung-untung boleh menangkan. Senang je. =)

11 comments:

  1. uiks bertuah nye!haha. sudoku! penah dgr,tapi x penah maen. i try my best okay..:)

    ReplyDelete
  2. Bertuah tau... u r d first person i tagged. Chaiyok2!!.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. suka main sudoku kat kertas jer

    ReplyDelete
  4. pN.rOs
    Aaahkan.. best.. tapi slalu saya pinjam membe punya buku sudoke je buat.. hehe..

    ReplyDelete
  5. hehehe.. best la reti main sudoku.. anat tak reti lngsung maen sudoku nih

    ReplyDelete
  6. best la anat... kalau dah tau cara trick dia senang je...

    ReplyDelete
  7. hehehehe... anat nih.. kalau pasal game yg kena guna otak.. hehehe.. lemah.. yakin boleh pun dah jadi tak brapa nk yakin. heheheh

    ReplyDelete
  8. sggah sini tgk penyertaan anda..huhu

    ReplyDelete
  9. Anati Soki
    Anat pasti boleh punya..

    Luffy
    Thanks! boleh menang tak... Miahahaha...

    ReplyDelete